Logo & Branding

 

ULTIEME HUISSTIJL VOOR JOUW BEDRIJF

TristArtist brand styling

Consult

In een gezellig gesprek bespreken we jouw dromen en visie voor jouw merk. Je hoeft niet alles van te voren perfect hebben uitgewerkt. Door middel van een brainstormsessie en een vragenlijst komen we samen tot een conclusie. Verder bekijken we welke opties we willen samenvoegen zodat je het ultieme huisstijlpakket krijgt dat aansluit op jouw merk. Het is dus mogelijk om bepaalde elementen toe te voegen of weg te laten.

Inspiratie bord 

Een collage van kleuren, texturen en inspiratiefoto’s die de sfeer voor jouw huisstijl gaat bepalen. Dit is natuurlijk gebaseerd op de vragenlijst, jouw aangegeven wensen en ons kennismakingsgesprek. (2x herzien)

Logo

Uit een aantal logo’s kun je jouw favoriet kiezen. Deze wordt daarna verfijnt zodat deze helemaal bij jouw visie past. Daarbij krijg je ook een sublogo, dit is een logo dat iets kleiner en makkelijker te gebruiken is als een watermerk bijvoorbeeld. (4x herzien)

Complete huisstijl

Daarna worden de kleuren en de logo’s samengevoegd met texturen, patronen, social media icons en voorgestelde fonts (gratis fonts of apart gekocht). (2x herzien)

De volgende elementen kunnen hieraan toegevoegd worden: Een bewerkte portret foto, headers voor op de website en/of social media accounts, visitekaartjes, briefpapier, receptpapier etc. etc.

Bestanden

Wanneer de huisstijl af is krijg je alle bestanden. Je krijgt het logo transparant (.PNG) en in vector (.EPS). Daarbij krijg je de RGB- en CMYK-kleurcodes zodat je die makkelijk kunt gebruiken voor op je website.

 

 

Opzoek naar een huisstijl voor jouw bedrijf?

PLAN EEN GRATIS CONSULT