Bullet Journaling

 

Verlies je vaak het overzicht van alles wat je wilt doen? Welke doelen je wilt bereiken? Liggen je to-do-lijstjes overal en nergens? De bullet journal is de oplossing!

Een blanco boekje met stipjes, leuk, maar wat is het nou eigenlijk? Eigenlijk kan een bullet journal alles zijn wat jij wilt, een agenda, dagboek, fotoboek, to-do-lijst-boek, en dat is juist zo handig. Jij bepaald hoe jouw journal eruit gaat zien. Dit kan heel basic zijn, met alleen een planning van het jaar, de maanden en weken of een creatief dagboek met foto’s, stickers, stempels en tekeningen. Het kan en mag allemaal! 

Er zijn geen vaste regels, maar waar moet je nou beginnen? Tijdens deze workshop leer je een aantal basistechnieken die je naar jouw wensen kunt aanpassen. Zo leer je onder andere het basis bullet journal systeem en het maken van verschillende trackers. Door deze methodes ga je georganiseerder door het leven en behaal je jouw doelen.

Of je nou een student, kersverse moeder, of zakenvrouw bent, het maakt niet uit, de bullet journal werkt voor jou omdat jij bepaald wat erin komt te staan.

Je hoeft niets mee te nemen, alle materialen zijn aanwezig en je krijgt natuurlijk een leuk gevulde goodiebag met een eigen bullet journal mee naar huis.

TIJDSDUUR: 2 TOT 2,5 UUR
MINIMAAL AANTAL PERSONEN: 4 PERSONEN
WAAR: OP JOUW GEWENSTE LOCATIE
PRIJS: 
€34,95* P.P. INCLUSIEF GOODIEBAG met Bullet Journal

Workshop aanvragen

*Zakelijke workshops worden op maat gemaakt, de prijs is dan in overleg. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.
 

bullet journaling