Geboortekaartjes

Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk geboortekaartje voor je baby? Hier ben je aan het goede adres! Ik maak samen met jullie graag een mooi ontwerp dat helemaal bij jullie past. 

KENNISMAKING

In een kennismakingsgesprek via videochat of de telefoon kunnen we elkaar iets beter leren kennen. Tijdens dit gesprek hebben we ook een korte brainstormsessie waarin we jullie wensen bespreken. Nog geen idee hoe het kaartje eruit moet komen te zien? Of wat er op moet komen te staan? Geen probleem, inspiratie werkt aanstekelijk ;).

Na het gesprek maak ik een vrijblijvende offerte en stuur deze naar jullie op. Na goedkeuring ga ik aan de slag met het ontwerpen. Dit is een proces waar jullie nog steeds bij betrokken worden. Nadat ik een ontwerp heb gemaakt stuur ik deze naar jullie op, jullie kunnen dan eventuele aanpassingen doorgeven. Zo komen we steeds dichter bij het gewenste resultaat. In totaal zijn er 2 correctierondes bij de prijs inbegrepen. Extra correctierondes kunnen natuurlijk worden bijgeboekt. 

Dit hele proces duurt ongeveer twee maanden mits de communicatie over en weer snel verloopt. Mocht je last minute toch een kaartje willen laten ontwerpen, neem dan gerust contact met mij op, dan kan ik kijken of ik nog een plekje heb.

Zodra het kindje is geboren kunnen jullie de gegevens (datum, tijd, gewicht en lengte) sturen naar info@tristartist.nl.

PRIJZEN

Omdat ieder ontwerp uniek is maak ik van te voren altijd een offerte. Natuurlijk is het handig om wel een indicatie te hebben wat de prijs betreft. Voor een ontwerp op maat gemaakt hanteer ik een starttarief van 130 euro inclusief BTW (excl. drukkosten).

KAART OPTIES

1. Formaat: Vierkant, Rechthoek (staand/liggend), ander formaat?
2. Met of zonder enveloppen
3. Foto van de baby
4. Thema
5. Wel of geen sluitstickers voor op de enveloppen.
Extra opties zoals lintjes, goudfolie e.d. kunnen besproken worden

 

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

PLAN EEN KENNISMAKINGSGESPREK